Auto cleanen met stoom – waarom stoom?

Geen categorie

Stoom wordt nog niet zo lang gebeurd in de voertuig cleaning business, maar is wel helemaal van deze tijd. Het is super kosten effectief, duurzaam, en ook nog is een briljant reinigingsmiddel.

Wij gebruiken stoom eigenlijk voor de hele auto, al vinden we een handwas tussendoor ook wel fijn. Maar vooral voor het interieur is het iets wat onze investering het zeker waard was. Door de hitte dood je elke kleine bacterie die natuurlijk altijd in auto’s zitten, want denk eens na, wanneer was de laatste keer dat je zei: “ik stap zo de auto in dus was nog even mijn handen”, ik denk dat je alleen je handen zou wassen voor het rijden als je net zwaar in de prut hebt gemountainbiket. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar de verontreinigingen stapelen wel op binnen in de auto, de auto die je gebruikt om op vakantie te gaan met je gezin, of naar werk te carpoolen met je collega.

Nu dwaal ik af, maar om een lang verhaal kort te maken, stoom gebruiken wij om elke bacterie uit elk oppervlak, hoekje, gaatje en kiertje weg te blazen, waardoor je een gesteriliseerde auto overhoud. Dit is één van onze tools om een complete “detailing” te leveren en zorgt er echt voor dat de waarde van de dienst verwachtingen altijd overtreft.

Daarnaast zorgt een stoomreiniger ervoor dat je minder, of geen, chemicaliën gebruikt in het reinigingsproces. En uiteraard gebruik je ook minder water, om een beeld te geven van hoe veel minder zal ik een exterieur reiniging als voorbeeld noemen, want hier wordt gewoon heel veel water verbruikt. Met onze stomer gebruiken wij 95% minder water dan bij normale methodes, dus de wasstraat, de wasbox, of je eigen emmer en spons thuis. Dit betekend dat wij 5% van dat water in onze tank doen en hiermee jouw auto weer piekfijn kunnen krijgen. Dat is toch wat waard!

Maak het mee, wij poetsen ook op locatie!

Groeten,

Nathan van JNS Car Care

Andere blogposts

Portfolio

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?