Auto Polijsten in Hoorn

Tegen krassen en imperfecties

Zoek jij een plek om je auto te polijsten in Hoorn? Onze experts weten als geen ander hoe ze jouw auto weer laten stralen als nieuwen de doffe lak en krassen te polijsten. Met onze professionele technieken en hoogwaardige materialen, zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige krassen te verwijderen.

Auto polijsten in Hoorn

Doffe lak en krassen polijsten

Wil jij je auto polijsten in Hoorn? Heb je last van lelijke krassen en vlekken op de lak? Doffe lak en krassen weg polijsten is dan precies wat je nodig hebt! Onze experts weten als geen ander hoe ze jouw auto weer laten stralen als nieuw. Met onze professionele technieken en hoogwaardige materialen, zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige krassen te verwijderen. Zo geniet jij weer van een auto die er als nieuw uitziet! Laat je auto bij ons polijsten en detailen en ervaar het verschil. 

De beste uitleg over polijsten wordt natuurlijk gegeven door TopGear, kijk dus ook even naar hun stukje hierover.

Doffe lak en krassen polijsten bij JNS Car Care

Het Glans Pakket

Ben je de doffe kleur van je auto helemaal beu? Of heb je wat lichte krassen die je toch dwars zitten? Hier hebben wij een oplossing voor.  Dit is ons glans pakket, en hierbij gaan we de lak in 1 stap behandelen. In 1 stap bedoelen wij met 1 behandeling voor het wegschuren van zoveel mogelijk krassen, en het krijgen van een perfecte glans. The best of both worlds!

Vanaf €200,-

Kras Pakket

Diepere krassen en wat oudere lak? Als je het grondig wilt aanpakken dan is het kraspakket een aanrader. Hier gaan wij in 2 stappen de lak aanpakken. Met 2 stappen bedoelen we 1 zware schuurstap om de meeste lichte maar ook diepe krassen te verwijderen. Gevolgd door 1 lichte schuurstap om de lak helemaal weer egaal te maken voor een briljante glans.

Vanaf €400,-

Pakket 3: Het showroom pakket

Het pakket waar we even alle limitaties achter ons houden, waar alles mogelijk is en er zoveel mogelijk wordt gedaan om het voertuig weer terug te zetten in de showroom. Bij dit pakket wordt er ook zoveel mogelijk waarde weer aan de auto toegevoegd door deze om te toveren van oud naar nieuw. Als je het over echte detailing hebt dan heb je het over ons showroom pakket!

Vanaf €550,-

Alfa Romeo Giulia in front of Detailing studio JNS Car Care

Complete en kwalitatieve auto verzorging, dat is waar wij voor staan

Dit doen wij met onze auto poets en detailing diensten.

Heb je bijzondere wensen? Of kan je de dienst die jij zoekt niet terugvinden op onze website. Vraag het dan gerust na!

Zie meer van onze diensten en resultaten op onze Social Media accounts

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?