Auto Polijsten in Noord-Holland

Tegen krassen en imperfecties

Zoek jij een plek om je auto te polijsten in Noord-Holland? Onze experts weten als geen ander hoe ze jouw auto weer laten stralen als nieuwen de doffe lak en krassen te polijsten. Met onze professionele technieken en hoogwaardige materialen, zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige krassen te verwijderen.

Auto polijsten in Noord-Holland

Wil jij je auto polijsten in Noord-Holland? Heb je last van lelijke krassen en vlekken op de lak? Doffe lak en krassen weg polijsten is dan precies wat je nodig hebt! Onze experts weten als geen ander hoe ze jouw auto weer laten stralen als nieuw. Met onze professionele technieken en hoogwaardige materialen, zijn we in staat om zelfs de meest hardnekkige krassen te verwijderen. Zo geniet jij weer van een auto die er als nieuw uitziet! Laat je auto bij ons polijsten en detailen en ervaar het verschil. 

Wat is polijsten?

Na verloop van tijd kunnen verschillende factoren zoals weersinvloeden, vuil en krassen het oppervlak van je auto dof maken. Auto polijsten is een behandeling om de glans en uitstraling van je voertuig te herstellen. Dit doen we door een flinterdun laagje van de lag af te schuren met gespecialiseerde machines en een super fijn schuurmiddel.

Het grootste voordeel van polijsten bij JNS Car Care is dat de auto of het beschadigde onderdeel vaak niet overgespoten hoeft te worden. Zodoende bespaar je een hoop geld, maar ook blijft de originele autolak intact, wat erg waardevol is.

Meer voordelen van polijsten:

  1. Herstelt de glans: Door het polijsten van de lak worden kleine krassen en oneffenheden verwijderd, waardoor de glans van de auto wordt hersteld. Dit zorgt voor een frisse, nieuwe uitstraling van je voertuig.
  2. Verbetert de bescherming: Polijsten verwijdert niet alleen krassen, maar ook oxidatie en vuil dat zich op de lak heeft opgehoopt. Dit helpt de beschermende laag van de lak te versterken, waardoor je auto beter bestand is tegen schadelijke elementen zoals UV-straling en corrosie.
  3. Verhoogt de waarde van je voertuig: Een goed onderhouden en glanzende auto heeft een hogere marktwaarde dan een doffe en verwaarloosde auto. JNS raad aan 1 keer in het jaar de auto professioneel te laten behandelen. Zo kun je de waarde van je voertuig behouden en mogelijk zelfs verhogen.

Is polijsten en poetsen hetzelfde?

Polijsten is niet hetzelfde als poetsen!

Auto poetsen richt zich meer op het reinigen, beschermen en verfraaien van het oppervlak van de auto. Dit proces omvat het gebruik van reinigingsmiddelen, wax en andere producten om vuil, stof, vlekken en vingerafdrukken te verwijderen. Het doel van auto poetsen is om de auto te laten glanzen, de lak te beschermen tegen schadelijke elementen en de kleur en glans te verbeteren. Auto poetsen helpt ook om een beschermende laag aan te brengen op de lak, waardoor de auto beter bestand is tegen invloeden van buitenaf.

In de praktijk worden auto polijsten en auto poetsen vaak gecombineerd om optimale resultaten te bereiken. Door eerst de lak te polijsten om kleine krassen en onvolkomenheden te verwijderen, wordt een gladder oppervlak gecreëerd voor het aanbrengen van de wax of sealant tijdens het poetsproces. Dit zorgt voor een langdurige glans en bescherming van de lak.

Wat zijn de kosten?

de kosten van het polijsten zijn afhankelijk van de staat van de lak en het formaat van de auto. Hieronder vind je een klein prijzen schema met onze vanaf prijzen per pakket. Voor de exacte prijs maken wij offertes op maat na het zien van de auto en de lakdefecten. Hiervoor kun je contact opnemen via Whatsapp, email, of via de telefoon.

Wanneer moet ik mijn auto polijsten?

Het polijsten van je auto kan nodig zijn in verschillende situaties. Hier zijn enkele indicaties dat het tijd is om je auto te laten polijsten:

  1. Doffe lak: Als de lak van je auto er dof uitziet, zonder de glans die hij ooit had, kan polijsten de oplossing zijn. Door de jaren heen kan blootstelling aan de zon, vuil en weersinvloeden de glans van de lak aantasten. Polijsten helpt om kleine krasjes en onvolkomenheden te verwijderen, waardoor de glans en helderheid van de lak worden hersteld.
  2. Zichtbare swirls en krassen: Swirls (kleine draaiende krasjes) en oppervlaktekrassen zijn veelvoorkomende problemen op autolak. Ze kunnen ontstaan door verkeerd wassen, het gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen of simpelweg door normaal gebruik. Polijsten kan deze krassen verminderen of zelfs volledig verwijderen, waardoor de lak er weer glad en egaal uitziet.
  3. Verwijderen van oxidatie: Als je auto langdurig is blootgesteld aan de elementen, kan oxidatie optreden. Dit kan resulteren in een doffe, verweerde uitstraling van de lak. Polijsten helpt bij het verwijderen van oxidatielagen en het herstellen van de oorspronkelijke glans van de lak.
  4. Voorbereiding op bescherming: Als je van plan bent om je auto te laten waxen, sealen of een coating aan te brengen, is het aanbevolen om eerst de lak te laten polijsten. Door het polijsten worden eventuele onvolkomenheden verwijderd en ontstaat er een glad oppervlak, waardoor de beschermende producten beter hechten en langduriger zijn effect behouden.

Het is belangrijk op te merken dat niet alle lakproblemen opgelost kunnen worden door polijsten. In sommige gevallen, zoals diepe krassen of beschadigingen, kan het nodig zijn om aanvullende reparaties uit te voeren. Heb je twijfels? Neem gerust contact op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Lees meer

Lees ook even wat onze vrienden bij Topgear schrijven over polijsten en waxen. Lees hier hun artikel hierover.

Het Glanspakket (1 stap)
vanaf €199,-
  • Ben je de doffe kleur van je auto helemaal beu? Of heb je wat lichte krassen die je toch dwars zitten? Hier hebben wij een oplossing voor. Dit is ons glans pakket, en hierbij gaan we de lak in 1 stap behandelen. In 1 stap bedoelen wij met 1 behandeling voor het wegschuren van zoveel mogelijk krassen, en het krijgen van een perfecte glans. The best of both worlds!
Het Kraspakket (2 stap)
Vanaf €279,-
Het Showroom Pakket (3 stap)
Vanaf €359,-

Het Glans Pakket

Ben je de doffe kleur van je auto helemaal beu? Of heb je wat lichte krassen die je toch dwars zitten? Hier hebben wij een oplossing voor.  Dit is ons glans pakket, en hierbij gaan we de lak in 1 stap behandelen. In 1 stap bedoelen wij met 1 behandeling voor het wegschuren van zoveel mogelijk krassen, en het krijgen van een perfecte glans. The best of both worlds!

Vanaf €199,-

Pakket 2: Het kraspakket

Diepere krassen en wat oudere lak? Als je het grondig wilt aanpakken dan is het kraspakket een aanrader. Hier gaan wij in 2 stappen de lak aanpakken. Met 2 stappen bedoelen we 1 zware schuurstap om de meeste lichte maar ook diepe krassen te verwijderen. Gevolgd door 1 lichte schuurstap om de lak helemaal weer egaal te maken voor een briljante glans.

Vanaf €279,-

Pakket 3: Het showroom pakket

Het pakket waar we even alle limitaties achter ons houden, waar alles mogelijk is en er zoveel mogelijk wordt gedaan om het voertuig weer terug te zetten in de showroom. Bij dit pakket wordt er ook zoveel mogelijk waarde weer aan de auto toegevoegd door deze om te toveren van oud naar nieuw. Als je het over echte detailing hebt dan heb je het over ons showroom pakket!

Vanaf €359,-

Alfa Romeo Giulia in front of Detailing studio JNS Car Care

Complete en kwalitatieve auto verzorging, dat is waar wij voor staan

Dit doen wij met onze auto poets en detailing diensten.

Heb je bijzondere wensen? Of kan je de dienst die jij zoekt niet terugvinden op onze website. Vraag het dan gerust na!

Zie meer van onze diensten en resultaten op onze Social Media accounts

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?