Interieur & Exterieur Reiniging en Detailing

Pakketten voor binnen en buiten

Alles wat je nodig hebt om je voertuig te onderhouden

Kies hier waar je naar op zoek bent

Interieur Detailing

Bij JNS Car Care weten we dat de binnenkant van je auto net zo belangrijk is als de buitenkant. Daarom bieden we gespecialiseerde interieur detailing diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw auto er van binnen net zo goed uitziet als van buiten.

Hoe doen wij het?

Onze interieur detailing behandelingen omvatten alles wat nodig is om jouw auto’s interieur in topconditie te brengen. We verwijderen vuil, stof en vlekken uit de bekleding, reinigen en conditioneren leer, behandelen dashboard en deurpanelen met speciale producten, en zorgen ervoor dat alle oppervlakken weer glanzen als nieuw.

Waarom JNS Car Care Zwaag

Maar waarom zou je kiezen voor interieur detailing bij JNS Car Care? Omdat we met de grootste zorg en precisie werken om jouw auto tot in de kleinste details te behandelen. Onze ervaren experts hebben oog voor elk detail en gebruiken alleen de beste producten en gereedschappen om het beste resultaat te behalen. En niet te vergeten, het interieur van je auto is de plek waar je het grootste deel van de tijd doorbrengt, dus waarom zou je niet zorgen dat het er op en top uitziet?

Exterieur Detailing

maar waarom bij ons?

Hoogwaardige en milieuvriendelijke producten

Bij JNS Car Care maken we gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten om het exterieur van jouw auto te wassen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor jouw auto en het milieu. Bovendien zijn onze producten uiterst effectief bij het verwijderen van vuil en viezigheid, waardoor jouw auto er weer als nieuw uit zal zien!

Grondige reiniging door professionele detailers

Bij JNS Car Care wordt het exterieur van jouw auto niet zomaar gewassen. Onze gespecialiseerde detailers zorgen ervoor dat jouw auto grondig wordt gereinigd, zodat elk hoekje en gaatje weer helemaal schoon is. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om jouw auto weer in topconditie te krijgen.

Handwassen voor een perfect en kras-vrij resultaat

Bij JNS Car Care geloven we dat handmatig wassen de beste manier is om het exterieur van jouw auto te reinigen. Onze detailers wassen jouw auto met de hand om ervoor te zorgen dat elk plekje grondig wordt gereinigd. Dit zorgt niet alleen voor een perfect resultaat, maar voorkomt ook krassen en beschadigingen aan jouw auto.

Geef jouw auto de zorg die het verdient met onze hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Met onze producten weet je zeker dat jouw auto de beste behandeling krijgt die er is.

Combinatie Pakket

Haal het beste uit jouw auto met onze combinatiepakketten voor het interieur en exterieur! Kies voor onze voordelige pakketten en krijg niet alleen een schone en glanzende buitenkant, maar ook een fris en schoon interieur. Bespaar tijd en geld en geef jouw auto de complete behandeling die het verdient met onze combinatiepakketten!

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?