Interieur Reiniging en Detailing Auto

Pakketten voor de binnenkant

Alles wat je nodig hebt om je voertuig te onderhouden

€79,99

vanafprijs
Grondig stofzuigen
Dashboard afnemen
Middenconsole afnemen
Ramen
Deuren en dorpels
Kofferbak
Bekleding stomen

€129,-

vanafprijs
Grondig stofzuigen
Dieptereiniging dashboard
Dieptereiniging middenconsole
Ramen
Deuren en dorpels
Kunststof en/of leder wordt behandeld
Dieptereiniging kofferbak
Dieptereiniging bekleding

Gespecialiseerde Voertuig Detailing

Bij JNS Car Care weten we dat de binnenkant van je auto net zo belangrijk is als de buitenkant. Daarom bieden we gespecialiseerde interieur detailing diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw auto er van binnen net zo goed uitziet als van buiten.

Hoe doen wij het?

Onze interieur detailing behandelingen omvatten alles wat nodig is om jouw auto’s interieur in topconditie te brengen. We verwijderen vuil, stof en vlekken uit de bekleding, reinigen en conditioneren leer, behandelen dashboard en deurpanelen met speciale producten, en zorgen ervoor dat alle oppervlakken weer glanzen als nieuw.

Waarom JNS Car Care Zwaag

Maar waarom zou je kiezen voor interieur detailing bij JNS Car Care? Omdat we met de grootste zorg en precisie werken om jouw auto tot in de kleinste details te behandelen. Onze ervaren experts hebben oog voor elk detail en gebruiken alleen de beste producten en gereedschappen om het beste resultaat te behalen. En niet te vergeten, het interieur van je auto is de plek waar je het grootste deel van de tijd doorbrengt, dus waarom zou je niet zorgen dat het er op en top uitziet?

Detailing en reiniging van interieur en exterieur

Nu ook op locatie, gewoon thuis of op het werk dus!

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Vraag gerust een offerte aan voor jouw voertuig! Dit mogen alle voertuigen zijn die je je maar kan verzinnen.

Prijzen worden bepaald op basis van formaat en verontreiniging.

JNS Car Care Mobiele bus naast een blauwe gepoetste Saab 1974

INTERIEUR DETAILING

Extra opties

Hier vind je een tal aan extra opties om de verzorging van jouw auto compleet te maken. Wij willen een totaalplaatje voor jou als klant creëren, zodat je voor alles bij ons terecht kunt.
Mocht je nog bijzondere wensen hebben of zoek je naar een optie die wij niet aanbieden? Vraag het ons gerust, en wie weet nemen wij het wel op in het assortiment!

Leder Behandeling

Het verzorgen van leer is ongelooflijk belangrijk. Omdat leder erg overeenkomt met je huid, wil je niet dat deze uitdroogt. De gevolgen ken je wel, scheuren, verkleuren en nog veel meer nare dingen.

Zit al bij een showroom interieur pakket!

Extra Optie Lederbehandeling JNS Car Care Detailing

Schimmel Reiniging

Schimmel is een natuurlijke reactie op vocht. Het kan dus ontstaan doordat er eten of drinken is gemorst. Maar als dit begint te groeien in een kleine ruimte dan kan het gevolgen hebben voor onze gezondheid. Je kunt milde of heftige reacties krijgen of zelfs infecties. Wees er dus op tijd bij met het professioneel reinigen hiervan!

Voor mensen met een milde schimmelgevoeligheid kan het zijn dat er tekenen zoals niezen opmerkt worden wanneer er in de auto gereden wordt of de airconditioning aanzet.

Alfa Romeo Giulia in front of Detailing studio JNS Car Care

Complete en kwalitatieve auto verzorging, dat is waar wij voor staan

Dit doen wij met onze auto poets en detailing diensten.

Heb je bijzondere wensen? Of kan je de dienst die jij zoekt niet terugvinden op onze website. Vraag het dan gerust na!

Zie meer van onze diensten en resultaten op onze Social Media accounts

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?