Seat Leon

Pakket

??:
✅ Interieur Showroom Pakket
✅ Exterieur Plus Wax Pakket

Resultaat

Deze Seat Leon een goede reset gegeven. De eigenaar werkt in de bouw en dan wil er nogal is wat vervoerd worden. De stoelen waren flink vies, net zoals de dakhemel en het tapijt. Maar er is niks dat een beetje detailing niet oplost ;). De dak hemels reinigen wij met zo min mogelijk agressieve middelen en methodes, omdat anders de lijm wordt aangetast en uiteindelijk je dakhemel op je dak ligt. Eerst proberen wij de verontreinigingen eruit te zuigen en met een droge doek schoon te maken. Als het erger is dan gebruiken wij PH neutrale en zeer lichte reinigers en fijne ambacht om het weer zo schoon mogelijk te krijgen. Maar zijn dan ook transparant als wij denken dat je het risico beter niet aan kunt gaan. Dit geldt voornamelijk bij oudere wagens.

Wie zijn wij?

Een professioneel voertuig detailing, dieptereiniging en poetsbedrijf voor jou als zowel particuliere als zakelijke klant. Wij brengen auto’s en andere voertuigen weer terug naar hun volle potentie door krassen te verwijderen – lichte maar ook diepe krassen zonder spuiten – en ook met grondige reinigingen en stoomreinigingen van het interieur.

En het beste is, wij bieden dit ook mobiel aan! Dan komen wij bij jou thuis of op het werk zodat jij zorgeloos verder kunt.

Check ook onze social media voor de leukste resultaten!

Recente Blogposts

Wil jij ook zo een frisse auto rijden

Klik dan op de knop hiernaast

Wil jij ook zo een frisse auto rijden?

Klik op de knop hieronder

Interieur & Exterieur

De ultieme bescherming en een briljante glans

Klik hieronder voor keramische coatings

Keramische Coatings / Glascoatings

De ultieme bescherming en een briljante glans

Klik hiernaast voor keramische coatings

Chat openen
Direct contact?
Direct contact?